Maak kennis met Jeroen Pauw

Ik ben Jeroen Pauw en ruim 10 jaar werkzaam geweest in de accountancy. Toen vond ik het tijd worden om voor mijzelf te beginnen en ben ik in 2006 begonnen met mijn administratiekantoor.

Enkele jaren geleden heb ik mijn bedrijf opnieuw uitgevonden om nog beter samen te werken met mijn klanten. De kosten voor de klant zijn daarbij belangrijk. Hierdoor kan ik de prijs laag houden zonder dat de kwaliteit veranderd. Hierbij maak ik gebruik van goede software voor de belastingaangiften (Fiscaal Gemak van Exact) en boekhouding (Informer).

Ik ben geen accountant maar verricht wel dezelfde werkzaamheden. Wat ik zo leuk vind is het begeleiden van de startende ondernemer om hem wegwijs te maken in het bijhouden van de administratie en de weg wijzen in de gegevens die de Belastingdienst nodig heeft. Omdat je ondernemer bent gelden hier nl. andere regels dan als particulier. Het is altijd weer een uitdaging om de startende ondernemer de complexiteit van de boekhouding en de belastingen zo simpel mogelijk uit te leggen en te zoeken naar een goede samenwerking met de klant. Het geeft altijd een goed gevoel als het weer duidelijk is overgekomen.

Regelmatig werk ik in de avonduren omdat het voor veel mensen niet mogelijk is om overdag contact met mij te hebben. Denk dan aan de startersgesprekken wanneer u van plan bent om om een onderneming te beginnen maar ook voor de terugkerende BTW aangifte of het bespreken van de jaarcijfers. Ook de particulier help ik graag in de avonduren met de inkomstenbelasting.

Jeroen Pauw

Eigenaar