Voor veel ondernemers is de financiële administratie een onderdeel van de bedrijfsvoering waar tegenop gezien wordt. Facetten als geen tijd, geen zin of onvoldoende kennis zijn veelgehoorde argumenten om de financiële administratie dan ook te laten voor wat het is. Echter, de financiële administratie is wel de basis voor uw aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een onduidelijke of rommelige administratie kan door de Belastingdienst worden verworpen, met alle vervelende consequenties van dien. Het voeren van een deugdelijke administratie is een verplichting die vaak uit handen wordt gegeven. Hier komt een goed administratiekantoor dan ook om de hoek kijken. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Natuurlijk kunt u uw administratie zelf verwerken. U moet dan de beschikking hebben over een boekhoudprogramma. Hierbij moeten vooraf keuzen worden gemaakt. Welk pakket past het beste bij mij en welke gegevens wil ik uit de financiële administratie halen.

Het voeren van een administratie kost tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het genereren van omzet. Vaak bent u overdag druk aan het werk geweest en heeft u in het weekend of de avonduren geen zin meer om uw administratie te voeren. Het uitbesteden van uw administratie is dus helemaal zo gek nog niet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een eerste vrijblijvend gesprek? Bel ons dan gerust. Neemt u liever contact op via e-mail? Vul dan het contactformulier in.

Terugbelverzoek

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

  • Bijv.: 06-12345678
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.