Hét administratiekantoor voor de startende ondernemer, het midden en kleinbedrijf (MKB) en de particulier.

Of het nu gaat om de verzorging c.q. verwerking van de administratie (boekhouding), tussentijdse overzichten of het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van aangiften omzetbelasting of inkomstenbelasting, wij zijn van alle markten thuis en staan graag voor je klaar. Ook de uitbesteding van de salarisadministratie behoort tot de mogelijkheden.

Onze Service

Omdat wij regionaal een relatief kleine opererende onderneming zijn, kunnen wij onze werkzaamheden tegen gunstige tarieven aanbieden.

Aangezien de agenda van de meeste mensen overdag zeer vol is werken wij ook in de avonduren. Vanwege de flexibele werkwijze kunnen wij onze dienstverlening optimaal aanbieden.

Onze wortels liggen in de accountancy. Hierdoor zijn wij in staat ons in te leven in jouw wensen. Wanneer op bepaalde vragen een specialist geraadpleegd moet worden kunnen wij een beroep doen op ons netwerk.

Ons Netwerk

Wij beschikken over een netwerk van adviseurs van uiteenlopende aard waardoor wij je op alle facetten van persoon en bedrijf kunnen begeleiden. Denk hierbij aan verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs, loonspecialisten, notarissen, accountants- en belastingadviseurs.

Door ons goede netwerk kunnen wij de dienstverlening op maat voor je verzorgen. Wij kijken dus niet alleen naar je bedrijf. Wij adviseren en begeleiden op de gezamenlijke doelen van privé en bedrijf.