Hét administratiekantoor voor de startende ondernemer, het midden en kleinbedrijf (MKB) en de particulier.

Of het nu gaat om de verzorging c.q. verwerking van uw administratie (boekhouding), tussentijdse overzichten of het samenstellen van uw jaarrekening, het verzorgen van aangiften omzetbelasting of inkomstenbelasting, wij zijn van alle markten thuis en staan graag voor u klaar. Ook de uitbesteding van de salarisadministratie behoort tot de mogelijkheden.

Onze Service

Omdat wij regionaal een relatief kleine opererende onderneming zijn, kunnen wij onze werkzaamheden tegen gunstige tarieven aanbieden.

Aangezien de agenda van de meeste mensen overdag zeer vol is werken wij ook in de avonduren. Vanwege de flexibele werkwijze kunnen wij onze dienstverlening optimaal aan u aanbieden.

Onze wortels liggen in de accountancy. Hierdoor zijn wij in staat ons in te leven in uw wensen. Wanneer op bepaalde vragen een specialist geraadpleegd moet worden kunnen wij een beroep doen op ons netwerk.

Ons Netwerk

Wij beschikken over een netwerk van adviseurs van uiteenlopende aard waardoor wij u op alle facetten van u als persoon en uw bedrijf kunnen begeleiden. Denk hierbij aan verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs, loonspecialisten, notarissen, accountants- en belastingadviseurs.

Door ons netwerk kunnen wij de dienstverlening op maat voor u verzorgen. Wij kijken dus niet alleen naar uw bedrijf. Wij adviseren u op uw gezamenlijke doelen van privé en bedrijf.