Het starten van een onderneming is voor veel mensen een langgekoesterde droom. Veel vrijheid, eigen baas en wat je doet doe je voor jezelf.

De grootste valkuil van een startende ondernemer is onvoldoende voorbereiding. Wie niet weet waar hij aan begint zal zeker stranden. Nadat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst kun je aan de slag. Vaak worden echter belangrijke zaken vergeten. Denk onder andere maar eens aan verzekeringen, algemene voorwaarden, het opzetten van de financiële administratie enzovoorts. Wij kunnen je hierbij van dienst zijn en begeleiden in de bedrijfsvoering en (verder) opzetten van je bedrijf.

Veel (startende) ondernemers zijn veel tijd kwijt met blauwe enveloppen en het invullen van formulieren en het zoeken naar de weg op allerlei gebied van verzekeringen tot het opzetten van de financiële administratie. Je krijgt als (startende) ondernemer te maken met allerlei regelingen. De keuzes die je daarbij maakt kunnen fiscale gevolgen hebben. Denk hierbij aan keuzes zoals de rechtsvorm. Of wat dacht je van de auto. Moet de auto nu zakelijk of privé worden verwerkt.

Ook een goede verzekering is zeker noodzakelijk. Je moet immers zelf zorgen voor je pensioen en je indekken tegen ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Ook is het zinvol een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De privé verzekering dekt immers niet wanneer je voor je zaak aan het werk bent.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een eerste vrijblijvend gesprek? Bel ons dan gerust. Neemt u liever contact op via e-mail? Vul dan het contactformulier in.

Terugbelverzoek

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

  • Bijv.: 06-12345678
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.